Jachtcharter

Heeft u altijd al eens met een echte jachtcharter op vakantie gewild? Dat kan bij Yacht Charter Urk, wij verhuren u de jachtcharter van uw keuze. Voor het bevaren van een jachtcharter heeft u geen vaarbewijs nodig, niets houdt u dus meer tegen voor een heerlijke vakantie op een van onze jachtcharters.

Yacht Charter Urk heeft een zeer grote collectie jachtcharters te huur, dus of u nu met z´n tweeën of met het hele gezin weg wilt, wij hebben de ideale jachtcharter voor u. Onze jachtcharters zijn voorzien van alle luxe, u heeft dus een heerlijk verblijf op het water. De vrijheid van het varen, de prachtige omgeving en de rust om u heen zullen ervoor zorgen dat u al u dagelijkse zorgen helemaal kunt vergeten. Een vakantie op een jachtcharter van Jacht Charter Urk geeft u een vakantie om nooit te vergeten.

Bezorg u zelf ook een heerlijke rustgevende watervakantie, met een jachtcharter van Jacht Charter Urk. Wij hebben ook de ideale jachtcharter voor uw vakantie, onze jachtcharters zijn in top conditie en voorzien van de nodige luxe. Bel dus vandaag nog voor meer informatie over de verhuur van onze jachtcharters met telefoonnummer: +31 527 688001.

Beschikbaarheid

Laatste nieuws

  • Even de Linssen Grand Sturdy 500 "Gaïm" overvaren naar onze vestiging JH Flevostrand. https://t.co/HySTVaNXbi
  • Last minute varen met pasen / Ostern bel 0527688001 of mail info@ycu.nl voor de mogelijkheden https://t.co/Dd45ijumO5
  • Heerlijk 2 weekjes varen in ons prachtige Nederland met de Valk Exotic 17

Social media